Skip to content

Naše aktivnosti

Sastanci za mlade

Naše aktivnosti - Sastanci za mlade

Jednom tjedno nalazimo se s mladima i zajedno uživamo u izvrsnoj glazbi, imamo diskusijske grupe na temelju inspirativnih priča iz Biblije ili života, a kasnije se družimo uz dobru glazbu, hranu i zajedništvo.

Radionice

Naše aktivnosti - Radionice

Svake subote nudimo kratke radionice za djecu od 6 do 12 godina. Dječje radionice uključuju rukotvorine, igre, priče iz Biblije i vježbanje engleskog jezika s izvornim govornicima.

Večeri glazbe

Naše aktivnosti - Večeri glazbe

Nekoliko puta mjesečno imamo goste glazbenike s kojima organiziramo večeri glazbe. Cilj nam je da se mladima još više približi glazba u ugodnom okruženju u kojem mogu upoznati mlade svojih godina i sklopiti nova prijateljstva.

Glazbeni zbor za mlade

Glazba je jedinstvena aktivnost koja pruža mladima priliku da se izraze na svoj način i neosporiva je činjenica da glazba ima moć zajedništva kroz pjevanje i sviranje instrumenata koja nam kroz timski rad daje međusobno jaku povezanost u zajednici.

Glazbeni zbor Nešto više je zbor za mlade, koji je nastao na temelju sličnih zborova u Sloveniji, Češkoj i u drugim dijelovima istočne Europe u kojima su stekli veliku popularnost. Naša je želja da se mladi otvore i na jednostavan način upotrebljavaju svoje glazbene talente. Zbog toga je zbor osnovan tako da mladi ne trebaju imati prethodno glazbeno iskustvo, već želju i ljubav prema glazbi.

Tražimo mlade ljude koji nam se žele pridružiti i pjevati zajedno u zboru te također one koji žele pjevati solo točku ili svirati instrumente. Ako se želite pridružiti našem zboru, ne trebate imati prethodno iskustvo, samo dobru volju.

Champs Camp

Nešto Više - Champs camp kampovi za djecu

Champs Camp jednodnevni je kamp za mlade za djecu od 6 do 12 godina. Svako ljeto i zimu na našem kampu djeca mogu imati nezaboravno iskustvo kroz ohrabrujuće okruženje, pjevanje, igre, biblijske priče, rukotvorine, promicanje moralnih vrijednosti i vježbanje engleskog jezika s izvornim govornicima.

Kamp za mlade

Naše aktivnosti - Kamp za mlade

Kamp za mlade poseban je kamp za tinejdžere koje vodimo na nekoliko dana iz užurbanosti grada. Osmišljen je tako da okruženje kampa motivira mlade na mnoge inovativne načine, te im se pruža osjećaj pripadnosti. Neke od aktivnosti su: lekcije na engleskom, igre u grupi, sport, pjevanje, biblijske priče, grupna diskusija, rukotvorine za mlade, večer filma te ono najvažnije – zajedništvo.

Glazbeni kamp

Naše aktivnosti - Glazbeni kamp

Kamp za mlade koji vole glazbu ili žele naučiti više o njoj. Svi koji će sudjelovati naučit će stvari koje će se koristiti i na našim glazbenim radionicama u Zagrebu. Nakon vježbanja, pjevanja i sviranja uživat će u slobodnom vremenu i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.

Izleti

Naše aktivnosti - Izleti

Nekoliko puta godišnje sa svima koji su zainteresirani za još više druženja ili istraživanja prirode odlazimo na jednodnevne izlete. Na taj način zajedno uživamo i stvaramo nova poznanstva.

Seminari

Nekoliko puta godišnje imamo seminare za roditelje, koje vode gosti koji su specijalizirani u tome
području. Neke od tema su: ohrabrivanje i vodstvo mladih; roditeljstvo u moderno doba i zdravi
brak.

Mentorstvo

Otvoreni smo za razgovore jedan na jedan, kako bi ohrabrili i potaknuli mlade ljude kroz njihove živote. Naša namjera nije da zauzmemo mjesto njihovih roditelja, već da smo uz njih i pomažemo im u rastu i razvoju njihove djece i mladih.

Časopis

Nešto Više - Projekti - Časopis za mlade

Naš časopis Nešto više objavljujemo četiri puta godišnje (online i u tiskanom izdanju). Časopis je napravljen tako da mlade ljude potiče na razmišljanje i da ih ohrabruje kroz njihove svakodnevne odluke. Prvi je takve tematike u Hrvatskoj i radujemo se vidjeti kakvim će sve plodovima uroditi u budućnosti.

Aktivnosti i događaji

Za nove događaje i aktivnosti pratite naš Instagram Nešto više.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.