Skip to content

O NAMA

Vizija

Pomoći mladim ljudima i njihovim obiteljima otkriti i iskusiti svrhu, ljubav, smjer i potencijale koje je Bog namijenio za njihove živote.

Misija

To sve radimo kako bismo omogućili značajna iskustva i aktivnosti poput susreta mladih, kampova, glazbenih programa, mentorskih odnosa i raznih prilika za obogaćivanje znanja i prijateljstva.

Naša svrha

Želimo biti uz mlade ljude kroz njihov život. Ohrabriti ih i biti ovdje za njih kada se susreću s promjenama i različitim izazovima te nesigurnostima u njihovim životima i u društvu. Također, želimo im pomoći da se osjećaju vrijedno i prihvaćeno.

Djelovanjem naše udruge želimo mladima omogućiti: zabavu, sigurnost, kršćansko okruženje i mjesto gdje mogu naći ohrabrenje, nadu i svrhu. Radit ćemo i graditi odnose s mladim ljudima i obiteljima, pomažući im da oni dalje grade bolje odnose.

Naš tim

Nešto Više - Steve

Steve Taliaferro

Steve Taliaferro predsjednik je udruge Nešto Više. Odrastao je u Houstonu, Texas. Završio je magisterij iz područja obrazovanja pri Abilene C. Sveučilištu u Texasu. Gotovo 29 godina profesionalnog života radio je s djecom i tinejdžerima u školama, sirotištima i na dječjim kampovima diljem SAD-a, Ukrajine i Hrvatske. Njegov prvi posjet Hrvatskoj bio je 1996. Steve živi u Hrvatskoj već 10 godina. Ovdje ima prebivalište i kuću u koju se nedavno uselio. Planira ostati u Hrvatskoj  ostatak svog života. Želja mu je i dalje ohrabrivati mlade i njihove obitelji da žive životom koje je Bog osmislio za njih.

Nešto Više - Igor

Igor Vugrek

Igor Vugrek živi u Zagrebu. Studirao je glazbenu akademiju u Los Angelesu. Godinama je radio s različitim glazbenicima i bendovima. Uz rad u Udruzi radi u glazbenoj školi u Zaprešiću kao instruktor udaraljka. Obožava raditi s djecom i mladima. U svoje slobodno vrijeme voli svirati s prijateljima i mladima, raditi bubnjarske palice, šetati, čitati knjige i učiti nove stvari. Glavni  je voditelj glazbenih programa u Nešto više. U braku je s Matejom Stolnik Vugrek.

Nešto Više - Mateja

Mateja Stolnik Vugrek

Mateja Stolnik Vugrek dopredsjednica je udruge Nešto više. Živi u Zagrebu. Završila je studij ekonomije i menadžmenta. Tijekom studiranja radila je kao jedna od urednica studentskog časopisa. Sada se potpuno posvetila radu u Udruzi. Godinama je imala na srcu započeti nešto za mlade jer je zamijetila kako postoji velika potreba ulaganja u rad s budućim generacijama. Mateja je također završila trogodišnji program teologije na Biblijskom institutu u Zagrebu. Znanje i iskustva koja je primila tamo koristi u Udruzi te je nedavno pokrenula časopis za tinejdžere u Hrvatskoj koji izlazi četiri puta godišnje. Godinama je vodila kampove za djecu i mlade. U slobodno vrijeme voli pisati, proučavati, čitati, šetati, kuhati i isprobavati nove recepte, družiti se s ljudima od kojih može nešto naučiti te kojima ona može prenijeti znanje, ljubav i radost.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.