Skip to content

Cool zbor za mlade

Što je Cool zbor za mlade?

Cool zbor za mlade nastao je na temelju sličnih zborova u Sloveniji, Češkoj i u drugim dijelovima istočne Europe u kojima su stekli veliku popularnost. Naša je želja da se mladi otvore i na jednostavan način upotrebljavaju svoje glazbene talente. Zbog toga je zbor osnovan tako da mladi ne trebaju imati prethodno glazbeno iskustvo, već želju i ljubav prema glazbi. Tražimo mlade ljude koji nam se žele pridružiti i pjevati zajedno u zboru te također one koji žele pjevati solo točku ili svirati instrumente.

Stavljamo velik naglasak na izbor pjesama. Želja nam je da pjesme koje ćemo pjevati i svirati budu one pjesme koje mladi znaju i vole ih slušati te se s njima mogu poistovjetiti. Naše pripreme za zbor uvijek će biti zabavno i ugodno okruženje za mlade jer je naš cilj da se mladi dobro osjećaju i da se uvijek žele vratiti. Na taj način stvaramo osjećaj povezanosti. Naš moto je: Zajedno kroz život, stvoreni za više.

Pridruži nam se i TI!

Dodatne informacije na kontakt broj: 091/6106-785

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.